O nama

Tvrtku „ING-VICTUS d.o.o. za projektiranje i nekretnine“ osnovao je Matija Šimić-Jelić, magistar inženjer građevinarstva i ovlašteni agent za posredovanje u prometu nekretnina. Nakon završenog Građevinskog fakulteta u Osijeku, rada i skupljanja iskustva u projektnom uredu te dodatnog usavršavanja na području marketinga i nekretnina, odlučio je objediniti i primijeniti stečena znanja osnivanjem vlastite tvrtke, sa željom da budućim klijentima i investitorima pruži suvremenu, kvalitetnu i kompletnu uslugu.
ING-VICTUS d.o.o. je tvrtka čije su osnovne djelatnosti projektiranje i nadzor u građevinarstvu i posredovanje u prometu nekretnina. Naš ured smješten je u centru Belišća. Samo ime tvrtke ING-VICTUS ( ing = inženjering, victus = življenje, način života) ukazuje na našu misiju da za Vas odgovornim i individualnim pristupom projektiramo i pronalazimo građevine kojima ćemo osigurati maksimalno zadovoljstvo življenja.
ING-VICTUS d.o.o. za projektiranje i nekretnine

Projektiranje i stručni nadzor

Nudimo kompletnu uslugu projektiranja i stručnog nadzora nad izgradnjom stambenih, poslovnih, gospodarskih i industrijskih građevina. Svakom projektu pristupamo stručno, profesionalno i s velikom odgovornošću, pritom osluškujući potrebe i želje investitora. Stalan dio naše tvrtke je ovlašteni inženjer građevinarstva, član Hrvatske komore inženjera građevinarstva, koji brine o usklađivanju projektne dokumentacije i poštivanju svih propisa i zakonske regulative.
Za potrebe projektiranja, tvrtka ING-VICTUS koristi najsuvremenije licencirane softvere, koji nam između ostalog, omogućuju kraći rok izrade projektne dokumentacije. Izrađujemo 3D modele i virtualne „walk-through“ šetnje kroz projektiranu građevinu, a sve kako bi Vam pružili najbolju uslugu i što bolje dočarali konačan izgled projektirane građevine. Investitori preuzimanjem posebne aplikacije na Android i iOS mobilne uređaje i tablete, mogu učitati gotov 3D model svoje projektirane građevine te uživati u profesionalnoj 3D prezentaciji projekta u svakom trenutku.
Izrada kompletne projektne dokumentacije je interdisciplinaran proces, stoga pažljivo biramo naše poslovne suradnike, koji sa jednakim entuzijazmom pristupaju svakom projektu. Svakodnevno surađujemo sa inženjerima geodezije, elektrotehnike, strojarstva i arhitekture, ali i sa kolegama inženjerima građevinarstva na većim i zahtjevnijim projektima.

Posredovanje u prometu nekretnina

Tvrtka ING-VICTUS d.o.o. obavlja posredovanje pri prodaji, kupnji ili najmu nekretnine, poput obiteljskih kuća, stanova, poslovnih prostora te poljoprivrednih i građevinskih zemljišta. Naše područje djelovanja su gradovi Belišće i Valpovo sa okolicom te cijela Osječko-baranjska županija. Nudimo kompletnu uslugu za naše stranke, počevši od pregleda i procjene tržišne vrijednosti nekretnine, provjere dokumentacije kojom se dokazuje vlasništvo, prezentacije i oglašavanja nekretnine na tržištu, savjetodavne podrške, do zaključivanja ugovornog posla i uknjižbe prava vlasništva na novog kupca.
Surađujemo sa stručnjacima iz raznih područja, posebice sa odvjetnicima i javnim bilježnicima, koji će provjeriti svaku nekretninu za Vas, te će nakon toga sami proces kupovine ili prodaje biti brz i jednostavan, a ugovaranje, transakcija i prijepis vlasništva sigurni. Također, blisko surađujemo i sa ovlaštenim energetskim certifikatorima koji će kvalitetno i brzo izraditi energetski certifikat za Vašu nekretninu.
Tvrtka ING-VICTUS d.o.o. ovlašteni je posrednik u prometu nekretnina, upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. U stalnom radnom odnosu ima ovlaštenog agenta za posredovanje u prometu nekretnina, upisanog u Imenik agenata pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.